Blog

Despre CLC Bio Innovation

Despre CLC Bio Innovation

Aceasta pentru că viziunea noastră este să susținem agricultura organică, pe lângă cea tradițională, crezând cu tărie într-un viitor mai curat și mai bun.

Un viitor verde...cât mai BIO.

Valorile noastre: calitate în produsele pe care le oferim, onestitate în business, susținerea profitabilității fermierilor prin generarea unor culturi sănătoase și protejarea mediului înconjurător.

Citeste mai mult
Mecanismul de acţiune al produselor LITHOVIT®

Mecanismul de acţiune al produselor LITHOVIT®

Pentru a răspunde uneia dintre cele mai frecvent întâlnite întrebări, „Care este diferenţa dintre produsele din gama LITHOVIT® şi alte produse existente în piaţă?”, vă prezentăm mecanismele de acțiune ale produselor noastre. Aceste mecanisme de acțiune, dar și tehnologia inovatoare de producție și proprietățile complexe ale ingredientelor fac din gama LITHOVIT®, o gamă de produse unice. Îngrășămintele foliare din gama LITHOVIT® sunt primele îngrășăminte foliare care îmbunătățesc rata de fotosinteză prin eliberarea de CO2 în interiorul frunzei, intensifică metabolismul plantei, alimentând în același timp plantele cu macro și micro nutrienți necesari creșterii și dezvoltării sănătoase. Pot fi folosite cu succes atât pe câmp, cât și în sere, fiind recomandate pentru cultura convențională dar și pentru cultura BIO, conform EC 834/2007 și 889/2008 (exceptând produsul LITHOVIT® +50% Uree).

Citeste mai mult
Totul despre fertilizare foliară

Totul despre fertilizare foliară

Ați auzit, în ultima vreme, vorbindu-se tot mai mult despre îngrășămintele foliare și este posibil să vă întrebați de ce le-ați folosi. Fertilizarea foliară înseamnă aplicarea oricărei substanțe nutritive, direct pe frunze. Calitatea fertilizanților contează foarte mult, iar îngrășămintele foliare moderne conțin elemente de înaltă puritate tehnică, care combină macro și micro nutrienți pe baza unor rețete științifice, realizată pe specificul fiecărei culturi. Plantele se alimentează cu elemente nutritive atât radicular cât și extra radicular, prin frunze, în funcție de stadiul fenologic al plantelor. În funcție de necesarul elementelor nutritive, absorbția foliară se realizează în urma fertilizării plantelor cu îngrășăminte minerale aplicate sub forma stropirii foliare. Ele sunt eficiente în stimularea proceselor fiziologice și sporirea producției, iar concentrația folosită depinde de condițiile de sol, necesitățile plantei, speciei și faza vegetativă.

Citeste mai mult
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)