Insecticid Actellic 50 EC

6,00 RON
  • Cod produs: Insecticid Actellic 50 EC
  • Disponibilitate: 95
Proprietăţi fizico-chimice: Actellic 50 EC este un concentrat emulsionabil, ce conţine 50 g/l metil pirimifos, se prezintă sub formă de lichid, de culoare cafenie.Mod de acţiune: Produsul este un insecticid deosebit de eficient, cu o puternică acţiune de contact, de ingestie şi fumigantă, ..

Opţiuni disponibile


Proprietăţi fizico-chimice: Actellic 50 EC este un concentrat emulsionabil, ce conţine 50 g/l metil pirimifos, se prezintă sub formă de lichid, de culoare cafenie.

Mod de acţiune: Produsul este un insecticid deosebit de eficient, cu o puternică acţiune de contact, de ingestie şi fumigantă, în depozit.

Mod de folosire: Pentru spații de depozitare: Depozitele de semințe trebuie tratate cu sisteme automate (generatoare de ceață rece) înainte de recoltare (sfârșitul primăverii). Se închide depozitul între 24-48 de ore după care se aerisește bine. Dozarea generatoarelor de ceață rece se face în funcție de tipul și specificația lor fără a se depăși doza recomandată pe suprafață. Pentru rezultate bune, efectuați tratamentul atunci când depozitul este gol. Pentru cereale depozitate: Semințele trebuie tratate imediat ce este posibil, pe măsură ce acestea sunt încărcate în depozit pe bandă. Semințele care prezintă o ușoara umiditate, trebuie uscate înainte de tratament. În cazul în care uscarea nu este efectuată, poate reduce eficacitatea tratamentului prin degradarea insecticidului. Pentru cele mai bune rezultate în utilizarea acestui produs, umiditatea semințelor ar trebui menținută sub 15%.

INSTRUCŢIUNI DE UTILIZARE: În România produsul este omologat la:

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie