Fungicid Chorus 50

4,00 RON
  • Cod produs: Fungicid Chorus 50
  • Disponibilitate: 90
Proprietăți fizico – chimice: Chorus 50 se prezintă sub formă de granule dispersabile în apă, de culoare maro. Mod de acțiune: Chorus este un fungicid penetrant sistemic care inhibă biosinteza aminoacizilor esențiali (metionină). Nu interferează în biosinteza ergosterolilor precum triazoli. Ch..

Opţiuni disponibile


Proprietăți fizico – chimice: Chorus 50 se prezintă sub formă de granule dispersabile în apă, de culoare maro.


Mod de acțiune: Chorus este un fungicid penetrant sistemic care inhibă biosinteza aminoacizilor esențiali (metionină). Nu interferează în biosinteza ergosterolilor precum triazoli.


Chorus 50 este un fungicid penetrant sistemic care inhibă biosinteza aminoacizilor esenţiali (metionină). Nu interferează în biosinteza ergosterolilor precum triazoli. Ciprodinil aparţine clasei anilinopirimidine şi intervine în ciclul de viaţă al ciupercilor, în special în timpul procesului de penetrare şi de creştere a miceliului în ţesutul plantei. Ciprodinil prezintă o bună şi rapidă translocare în frunze, acropetală şi translaminară. Chorus 50 are acţiune preventivă şi curativă.


Fungicid sistemic conceput pentru combaterea timpurie a bolilor, atunci când temperatura este scăzută şi nu numai. Produsul are un spectru larg de acţiune, fereastră largă de aplicare şi un timp scurt de pauză până la recoltare. Prezintă un profil sigur pentru utilizator, consumator şi mediul înconjurător, făcându-l un partener ideal în programele de combatere integrată.


În România, produsul este omologat pentru următoarele utilizări


– măr – dăunător combătut Venturia inaequalis (rapăn), numărul maxim de tratamente 3, doza recomandată 0,45 – 0,75 kg/ha;


– păr – dăunător combătut Venturiapirina (rapăn), numărul maxim de tratamente 3, zoa recomandată 0,45 – 0,75 kg/ha.


Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie