Fungicid Topsin 70 WDG

3,00 RON
  • Cod produs: Fungicid Topsin 70 WDG
  • Disponibilitate: 91
PROPRIETĂŢI FIZICO-CHIMICE: Topsin 70 WDG este un produs sub forma de granule fine, omogene, fără tendinţa de sfărâmare, de culoare maron. MOD DE ACŢIUNE: Topsin 70 WDG este un fungicid sistemic cu acţiune preventivă şi curativă, folosit pentru tratarea şi protejarea culturilor agricole îm..

Opţiuni disponibile


PROPRIETĂŢI FIZICO-CHIMICE: Topsin 70 WDG este un produs sub forma de granule fine, omogene, fără tendinţa de sfărâmare, de culoare maron.

MOD DE ACŢIUNE: Topsin 70 WDG este un fungicid sistemic cu acţiune preventivă şi curativă, folosit pentru tratarea şi protejarea culturilor agricole împotriva bolilor. Produsul are un spectru larg de combatere şi asigură protecţie pe o perioadă îndelungată. Poate fi aplicat atât la producerea răsadurilor cât şi în timpul vegetaţiei culturilor. Topsin 70 WDG nu prezintă fitotoxicitate pentru culturi la dozele recomandate.

Momentul aplicării: Tratamentele se vor aplica preventiv pentru a avea cele mai bune rezultate.

Timp de pauză până la recoltare: 14 zile pentru pomi, viță de vie; 3 zile pentru legume.
Pregătirea soluției: Se umple rezervorul mașinii de tratat până la jumătate, se adaugă cantitatea calculată de produs și apoi se completează cu restul de apă. Se va agita bine soluția de stropit în timpul umplerii și aplicării.

Tehnica de aplicare: Se vor folosii echipamente specifice culturilor din câmp. Volumul de soluție este cel specific fiecărei culturi.
Prevenirea apariției rezistenței: pentru evitarea formelor de rezistență se vor alterna tratamentele cu alte produse.

Compatibilitate: Poate fi amestect în rezervor cu alte produse de protecția plantelor sau fertilizanți foliari, dar este recomandat înainte să se faca un test fizico-chimic pentru amestecul preconizat. Pentru o folosire corecta consultați tabelele de compatibilități.

RECOMANDĂRI DE UTILIZARE:Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie