Fungicid Cupertine Super

4,00 RON
  • Cod produs: Fungicid Cupertine Super
  • Disponibilitate: 100
PROPRIETĂŢI FIZICO-CHIMICE: Produsul CUPERTINE SUPER este un fungicid ce se prezintă sub formă de pulbere fină, omogenă, fără tendinţa de aglomerare, de culoare albastră, ce conţine 22,5% cupru sub formă de sulfat de cupru) şi 3% cimoxanil. TIMP DE PAUZĂ: Timpul de pauză de la trat..

Opţiuni disponibile


PROPRIETĂŢI FIZICO-CHIMICE: Produsul CUPERTINE SUPER este un fungicid ce se prezintă sub formă de pulbere fină, omogenă, fără tendinţa de aglomerare, de culoare albastră, ce conţine 22,5% cupru sub formă de sulfat de cupru) şi 3% cimoxanil.

TIMP DE PAUZĂ: Timpul de pauză de la tratament până la recoltare este de 15 zile, exceptând viţa de vie şi salata la care timpul de pauză este de 21 zile.

MOD DE ACŢIUNE: CUPERTINE SUPER este un fungicid cu acţiune sistemică şi de contact fiind o combinaţie de cimoxanil şi cupru cu efect complementar în combaterea manei şi anume: – cimoxanil este componenta sistemică care pătrunde în plantă şi acţionează din interior iar cuprul este un produs de contact care previne şi combate mana la exteriorul plantei.

MOD DE ÎNTREBUINŢARE: CUPERTINE SUPER se aplică la avertizare, prin stropiri, pentru prevenirea şi combaterea manei.

COMPATIBILITATE: CUPERTINE SUPER este compatibil cu majoritatea fungicidelor, insecticidelor şi acaricidelor, cu excepţia celor cu reacţie puternic acidă sau bazică. Înainte de utilizare verificaţi listele de compatibilitate.

CUPERTINE SUPER se aplică la avertizare, prin stropiri, pentru prevenirea şi combaterea manei. Produsul este omologat pentru utilizare în România conform tabelului de mai jos:Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie