Fungicid Champ 77 WG

4,00 RON
  • Cod produs: Fungicid Champ 77 WG
  • Disponibilitate: 100
Proprietăţi fizico – chimice: CHAMP 77 WG este un fungicid care se prezintă sub formă de granule de culoare albastră, dispersabile în apă, cu un conţinut de 500 g/l cupru metalic sub formă de hidroxid de cupru. Mod de acţiune : CHAMP 77 WG acţionează prin contact, aderă bine pe supr..

Opţiuni disponibile


Proprietăţi fizico – chimice: CHAMP 77 WG este un fungicid care se prezintă sub formă de granule de culoare albastră, dispersabile în apă, cu un conţinut de 500 g/l cupru metalic sub formă de hidroxid de cupru.
Mod de acţiune : CHAMP 77 WG acţionează prin contact, aderă bine pe suprafaţa frunzelor.

Momentul aplicării: Champ 77 WG se aplică, la avertizare, în perioada de vegetaţie, ca tratament foliar, preventiv şi curativ.
Tehnica de aplicare: Produsul Champ 77 WG se poate aplica cu orice echipament terestru. Cantitatea de soluţie este de 200 – 1000 l/ha pentru cartof, legume şi de 1000 l/ha la vii pe rod și pomi.
Compatibilitate: Este compatibil în amestec cu majoritatea produselor de uz fitosanitar. Pentru o mai mare siguranţă se va consulta lista de compatibilitate şi se va face un test.

Instrucţiuni de folosire: Produsul Champ 77 WG este omologat pentru utilizare în România, conform tabelului:Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie