Challenge 600 SC

145,00 RON
  • Cod produs: Challenge 600 SC
  • Disponibilitate: 100
Caracteristici si mod de actiune Challenge 600 SCChallenge 600 SC este un erbicid de contact ce contine substanta activa –  aclonifen, care actioneaza asupra buruienilor prin inhibarea a doua enzime implicate in procesul de sinteza a clorofilei si a carotenoizilor. Preluarea substantei active s..

Opţiuni disponibile

Caracteristici si mod de actiune Challenge 600 SC

Challenge 600 SC este un erbicid de contact ce contine substanta activa –  aclonifen, care actioneaza asupra buruienilor prin inhibarea a doua enzime implicate in procesul de sinteza a clorofilei si a carotenoizilor. Preluarea substantei active se face prin coleoptil, hipocotil, cotiledoane si frunze.

Mod de utilizar
e

Produsul se utilizeaza, atunci cand buruienile sunt rasarite la momentul aplicarii, timpul de pauza pana la recoltare fiind pentru: ceapa (bulbi), ceapa esalot, ceapa seminte, fenicul, galbenele, leustean, marar, musetel, patrunjel, telina pentru frunze si topinambur de 90 zile, iar pentru gentiana, morcov si pastarnac de 70 zile.

Spectru de combatere

Challenge 600 SC este un erbicid de baza pentru controlul timpuriu al unor buruieni mai dificil de combatut in vegetatie dupa depasirea fazei de sensibilitate: stir, samulastra de rapita, spanac salbatic, ardeiul broastei, hrisca urcatoare sau troscot.

Nota!

NU exista restrictii in rotatie, cerealele de toamna si rapita pot fi cultivate fara probleme.

Avantajele utilizarii
  1. Atingerea potentialului maxim de productie, datorita combaterii buruienilor inca din fazele incipiente de dezvoltare.
  2. Protectie de lunga durata, fara restrictii in rotatie.
  3. Combaterea eficienta a buruienilor, fara risc de aparitie a rezistentei, datorita celor doua moduri de actiune.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie